Særtilbud i april:
Personligt online forløb
+1 times gratis træning

Skal april være måneden hvor du tager springet og starter på din livsstilsændring?

For at give dig de bedste forudsætninger, vil jeg gerne tilbyde dig et personligt online forløb samt en times gratis personlig træning som start.

Du er sikret en solid start og maksimalt udbytte af din indsats, med mig som online coach til vægttab, online kostvejleder og online træner! (Gælder til og med 30/4 eller til pladserne er taget).

Hvem er jeg?

Mit navn er Mikael Munk og jeg er først og fremmest en 28 årig bornholmer med en stor kærlighed for at hjælpe andre med at opfylde deres drømme.

Med mig som din nye online, personlige træner og kostvejleder, er du sikret professionel vejledning til at opnå dine mål – uanset om det gælder vægttab, muskelopbygning eller noget helt tredje.

Derfor kan jeg hjælpe

Jeg har over 11 års erfaring med træning, hvoraf 6 af dem er som selvstændig, personlig træner. Derudover har jeg gennemført over 300 succesfulde forløb og er stolt af alle de glade anmeldelser som det har medført.

Som uddannet og certificeret personlig træner, kostvejleder og instruktør er du altså i trygge hænder, når vi sammen skal optimere din livsstil.

Et forløb der passer til dig

Med et online træning hos mig er du garanteret et forløb der er specifikt tilpasset til dit niveau og erfaring. Jeg møder dig altid i øjenhøjde, og sætter mig grundigt ind i dine ønsker og målsætninger.

Med et online træningsforløb hos mig får du:

  • Skræddersyet kost- og træningsplan
  • Brugervenlig online platform
  • Ugentlig, personlig opfølgning
  • Viden og redskaber til vedligeholdelse af dine resultater

Jeg har fokus på at skabe et forløb der passer til præcis DIG og dine målsætninger. Vi går ikke på kompromis med din livskvalitet da hele det her forløb handler om at gøre dig gladere. Den bedste plan er nemlig den man kan holde!

Gennem hele forløbet har du direkte kontakt til mig på chat og kan skrive til mig dagligt, hvis du har spørgsmål eller brug for råd.

Skriv dig op
inden det er for sent

Bliv den bedste version af dig selv!

Med et online træningsforløb hos mig, er det hverken opnåelse af en knivskarp sixpack eller en Instagram-booty der er succeskriteriet.
Selvom jeg selvfølgelig hjælper dig med at opbygge din drømmekrop, er mit fokus i højere grad på langvarige løsninger, til en sundere livsstil resten af livet.

Online træning og kostvejledning i øjenhøjde

Sammen lægger vi en skudsikker plan for online træning og online kostvejledning, der tager højde for lige præcis din nuværende form, målsætninger og ønsker. Trænning og kost må ikke være en sur pligt, men skal være et højdepunkt på din dag. Prøv et online forløb med en personlig træner og online kostvejler der virker.

Kom sikkert i mål med personlig opfølgning & sparring

Hver mandag morgen står jeg klar til at tage en status med dig, omkring hvordan den foregående uge er gået, samt vores tanker og mål til den kommende uge.

Derved har jeg mulighed for at fornye, justere og skære fra, så de gode resultater fortsætter gennem hele forløbet.

Hvordan fungerer det?

Det er let at booke mig som din online personlige træner. Efter du har tilmeldt dig, sender jeg et link til min online platform, der kan hentes på telefonen som App samt indeholder en chat-funktion, så du nemt kan få svar af mig, hvis du har spørgsmål.

Du vil derefter modtage et spørgeskema, hvor vi ud fra dine svar kan opbygge din personlige kost- og træningsplan der er tilpasset lige præcis dine behov og mål.

Skriv dig op
inden det er for sent