fbpx

PERSONLIG TRÆNER

DET HER FÅR DU

 • 1 TIL 1 PERSONLIG TRÆNING
 • TILPASSET KOSTPLAN (INKL. JUSTERINGER)
 • TILPASSET TRÆNINGSPLAN (INKL. JUSTERINGER)
 • NYTTIG VIDEN OMKRING TRÆNING & KOST
 • SVAR PÅ ALLE DINE SPØRGSMÅL
 • REDSKABER TIL AT VEDLIGEHOLDE DINE RESULTATER
IMG_1795

Med en personlig træner får du et træningsprogram tilpasset dit niveau og målsætning – Så jeg møder dig præcis hvor DU er lige nu. På den måde sikre vi at du får en god oplevelse med træningen, at den er effektiv og udfordrende uden at være uoverkommelig.

Det er ganske simpelt. Jeg sender dig et skema som du skal udfylde hvorfra jeg får de nødvendige informationer til at lægge dit træningsprogram og din kostplan. Du får kigget programmerne igennem og skriver via messenger til min FB-side hvis der er spørgsmål.

Til vores første træning sammen som du kan booke via et link jeg sender dig, gennemgår vi programmet sammen og får rettet teknik og besvaret på de spørgsmål der skulle være.

Hver mandag morgen sender du så en update til mig med hvordan ugen er gået samt vægt, så jeg kan se hvad der skal justeres til for at forsætte de gode resultater med mig som din personlige træner.

CERTIFICERET PERSONLIG TRÆNER

Når du leder efter en personlig træner, så sørg for at de har en uddannelse bag dem. At de selv er i form betyder ikke de kan få dig i form. Jeg har en halvanden årig uddannelse bag mig som personlig træner bestået med topkarakterer samt flere års erfaring med styrke- og vægttabsforløb.

SPORT & ERNÆRING

Kosten er alfa og omega når det kommer til at forme på kroppen, men det behøver ikke være kylling, ris og grønne bønner hele vejen. Jeg har flere års erfaring og en kostvejleder uddannelse bag mig, så jeg kan hjælpe dig mod dine mål med dine kostvaner uden at du skal sige farvel til det, der smager godt.

GENOPTRÆNING

Har du en dårlig holdning – evt. ryg og lændesmerter? Så kan jeg som personlig træner hjælpe dig mod en sundere holdning og stærkere krop til at kunne håndtere dagligdagens strabadser og give dig en smertefri hverdag gennem simpel og effektiv styrketræning og udstrækning.

IMG_1974

ONLINE COACHING

DET HER FÅR DU

 • SKRÆDDERSYET KOSTPLAN
 • LÆKRE OPSKRIFTER
 • SKRÆDDERSYET TRÆNINGSPLAN
 • VIDEN OMKRING TRÆNING/KOST
 • SVAR PÅ DINE SPØRGSMÅL
 • REDSKABER TIL AT VEDLIGEHOLDE DINE RESULTATER

Jeg tilbyder også online kost- og træningsvejledning for dig, der ikke bor tæt på Valby. Et personlig træner online forløb hos mig inkluderer online coaching, kostvejledning og et træningsprogram tilpasset dit niveau og målsætning. Jeg møder dig altid præcis, hvor du er lige nu. På den måde sikrer vi, at du får en god oplevelse med personlig træning online. Den bedste er plan er nemlig den man kan holde!

Det er ganske simpelt at booke mig som din online personlige træner. Jeg sender dig et link til min online platform (fås som App), som du skal oprette dig på, og derefter får du et skema, som skal udfyldes. Der får jeg de nødvendige informationer til at lægge dit online kost- og træningsprogram. Du får programmerne via online platformen og kan skrive til mig i den indbyggede chat, hvis du har spørgsmål eller brug for vejledning. Hver mandag morgen sender du en update til mig med, hvordan ugen er gået samt vægt, så jeg kan se, hvad der skal justeres til for at fortsætte de gode resultater. Lyder det interessant? Udfyld formularen og gør mig til din personlige træner og kostvejleder online.

KLIENT ANMELDELSER

HVAD SIGER MINE KLIENTER OM MIG SOM PERSONLIG TRÆNER

Thomas Ipsen

Der er rigtig mange dygtige personlige trænere, og Mikael er helt sikkert i toppen af de mange. En ting er at vide, hvilke øvelser man skal lave for at træne specifikke muskler, en anden ting er at forstå hvorfor der sker den reaktion der gør, og det er her Mikael skiller sig ud. Hans baggrundsviden, og forståelse for fysiologien, gør at hver eneste øvelse er velbegrundet, og velovervejet, så man ikke ”spilder sin tid”, på øvelser du måske ikke ville få lige så meget ud af. Oven i det, er han bare en pisse sød, rar og sjov fyr, hvilket kommer en til gode når man er presset i træningscenteret, det er lidt ligesom at træne med sin gode ven, der bare ved alt om træning. 5 ud 5 stjerner.

Jack Mackenzie

Startede et forløb med Mikael som personlig træner i december, super dygtig og kompetent gut, god til at formidle og forklare på et letforståeligt sprog så alle kan være med, man kan mærke på Mikael at han er meget passioneret omkring sit arbejde og træning, hvilket gør man bliver top motiveret, Mikael kan være hård og presse en udover sine grænse samtidig med at han er ydmyg og lyttende, jeg er intet mindre end overdrevet glad for mit forløb, og helt klart en af de bedste ‘selvinvesteringer’ jeg nogen sinde har gjort mig, Mikael kan klart anbefales hvis man leder efter en autentisk og ekstrem dygtig personlig træner!

Selina Høgh

I slutningen af 2016 havde jeg ramt en enormt dårlig periode med hensyn til min træning. Mikael tager mig under sin vinge, og giver mig en fornyet energi, samt en enorm glæde for træning. Hver træning med Mikael har været lærerig, og han har virkelig formået at presse mig til det yderste. Samtidig er Mikael en enormt positiv og glad person, og jeg har også fundet en ven i ham. Jeg kan ikke andet end at anbefale ham til Gud og hver mand – han er virkelig en fantastisk personlig træner på alle punkter!