Din personlige træner

Om Mikael Munk

Professionel og personlig

Mit navn er Mikael Munk, jeg er en 29-årig Bornholmer med en stor kærlighed for at hjælpe og bringe folks ønsker til virkelighed.

Jeg møder dig i øjenhøjde og sætter mig ind i din situation – så løsningen er realistisk i forhold til hvem du er og hvad du ønsker.

Du vil grine under vores forløb, enten fordi mine jokes er tilpas gode eller dårlige. Vi kommer til at have det sjovt og føre fitness ind i dit liv på bedste mulig vis.

Jeg har 13 års erfaring, 8 år som selvstændig og certificeret Personlig træner, kostvejleder, fitness & funktionel instruktør – bestået med top karakterer.

Klient anmeldelser

Hvad siger mine klienter om mig som personlig træner:

Seriøs, professionel og evigglad træner

Mikael formår at gøre træning overskuelig, fantastisk sjov og benhård!
Der bliver rigtig hurtigt gjort op med tanken om ‘rigelige og forkerte’ fødevare, bro-science og myter om træning.
De personlige træninger har været en kæmpe fornøjelse hver eneste gang og er altid gået derfra i godt humør, træt, svedende og med fantastisk selvtillid pga den enorme støtte og optimisme Mikael møder op med.

Uanset om målet er at bygge muskler, smide fedt eller noget helt tredje, vil Mikael uden tvivl være min allerførste anbefaling

Super dygtig coach.

Super dygtig coach.
han gør både træning og kost nemt og sjovt og så er han utrolig god til at lære fra sig.
Kan klart anbefales.

Super dygtig coach.

Super dygtig coach.
han gør både træning og kost nemt og sjovt og så er han utrolig god til at lære fra sig.
Kan klart anbefales.

Seriøs, professionel og evigglad træner

Mikael formår at gøre træning overskuelig, fantastisk sjov og benhård!
Der bliver rigtig hurtigt gjort op med tanken om ‘rigelige og forkerte’ fødevare, bro-science og myter om træning.
De personlige træninger har været en kæmpe fornøjelse hver eneste gang og er altid gået derfra i godt humør, træt, svedende og med fantastisk selvtillid pga den enorme støtte og optimisme Mikael møder op med.

Uanset om målet er at bygge muskler, smide fedt eller noget helt tredje, vil Mikael uden tvivl være min allerførste anbefaling

En fantastisk personlig træner!

Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Mikael! Jeg tabte selv 40+ kilo, på 12 måneder, med hans kyndige hjælp! Jeg viste det ville blive hårdt, og at jeg med min målrettethed, kunne gøre det – men havde aldrig drømt om at det kunne ske på den tid, som Mikaels planer + min stædighed, samt vores begges engagement, fik det til at ske på! :)

Ud over at vide hvad han laver, er han vanvittige behagelig som person, altid 100% opbakkende (også på de tunge dage) og kan med garanti motiverer dig til at holde dig til planen :)

En fantastisk personlig træner!

Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Mikael! Jeg tabte selv 40+ kilo, på 12 måneder, med hans kyndige hjælp! Jeg viste det ville blive hårdt, og at jeg med min målrettethed, kunne gøre det – men havde aldrig drømt om at det kunne ske på den tid, som Mikaels planer + min stædighed, samt vores begges engagement, fik det til at ske på! :)

Ud over at vide hvad han laver, er han vanvittige behagelig som person, altid 100% opbakkende (også på de tunge dage) og kan med garanti motiverer dig til at holde dig til planen :)

Mikael er helt sikkert i toppen af de mange

Der er rigtig mange dygtige personlige trænere, og Mikael er helt sikkert i toppen af de mange. En ting er at vide, hvilke øvelser man skal lave for at træne specifikke muskler, en anden ting er at forstå hvorfor der sker den reaktion der gør, og det er her Mikael skiller sig ud. Hans baggrundsviden, og forståelse for fysiologien, gør at hver eneste øvelse er velbegrundet, og velovervejet, så man ikke ”spilder sin tid”, på øvelser du måske ikke ville få lige så meget ud af. Oven i det, er han bare en pisse sød, rar og sjov fyr, hvilket kommer en til gode når man er presset i træningscenteret, det er lidt ligesom at træne med sin gode ven, der bare ved alt om træning. 5 ud 5 stjerner.

Mikael at han er meget passioneret omkring sit arbejde og træning

Startede et forløb med Mikael som personlig træner i december, super dygtig og kompetent gut, god til at formidle og forklare på et letforståeligt sprog så alle kan være med, man kan mærke på Mikael at han er meget passioneret omkring sit arbejde og træning, hvilket gør man bliver top motiveret, Mikael kan være hård og presse en udover sine grænse samtidig med at han er ydmyg og lyttende, jeg er intet mindre end overdrevet glad for mit forløb, og helt klart en af de bedste ‘selvinvesteringer’ jeg nogen sinde har gjort mig, Mikael kan klart anbefales hvis man leder efter en autentisk og ekstrem dygtig personlig træner!

Mikael har været lærerig

I slutningen af 2016 havde jeg ramt en enormt dårlig periode med hensyn til min træning. Mikael tager mig under sin vinge, og giver mig en fornyet energi, samt en enorm glæde for træning. Hver træning med Mikael har været lærerig, og han har virkelig formået at presse mig til det yderste. Samtidig er Mikael en enormt positiv og glad person, og jeg har også fundet en ven i ham. Jeg kan ikke andet end at anbefale ham til Gud og hver mand – han er virkelig en fantastisk personlig træner på alle punkter!

Lad mig hjælpe igang