Kost- og trænings­forløb

Skriv dig op og få hjælp til at komme i form

Langtidsvarende resultater

Vores 3 måneders forløb er til dig, der ønsker at lave en længerevarende livsstilsændring i din hverdag.
Jeg er personlig træner og kostvejleder, og sammen skræddersyr vi dit 3 måneders forløb så det passer til lige nøjagtig dig.

Meningen med vores forløb er i højere grad at få skabt en livsstilsændring frem for her-og-nu-resultater.
Jeg har ikke til hensigt at vende dit liv 180 grader. Derimod skruer og justerer på vi på de knapper, der får dig hen mod det mål, vi i fællesskab sætter.

Han går meget op i at det hele skal passe dig og din hverdag, ikke omvendt, hvilket har gjort det til en fornøjelse at træne i løbet ugen og især med ham på sidelinjen. Mikael er en gentle giant og en fantastisk coach som virkelig har interesse for dig
– Eva

Mikael udarbejde et træningsprogram efter mine trænings præferencer( f.eks. Spurgte han ind til, hvad for noget træning jeg godt kunne lide, hvor mange gange om ugen jeg kunne træne, hvilke trænings øvelser jeg godt kunne lide), og skadeshistorik.
– Rasmus

Selve forløbet

Forløbet starter ud med en grundig dialog som omhandler dine ønsker til forløbet og vejledning dertil, hvorefter vi finder frem til, hvordan vi når dem. Herefter tager vi mål og vægt på dig, så vi om 3 måneder kan se, hvordan du har udviklet dig.

Herefter får du et skræddersyet træningsforløb, kostplan og/eller vægttabsforløb, med en dag-til-dag oversigt over, hvad du skal gøre, hvornår.

Undervejs i forløbet har vi små status-updates, hvor vi taler om, hvordan du har det, hvordan det går med forløbet, og hvor vi tager en status på mål og vægt.

Du velkommen til at kontakte mig i alle døgnets timer, hvis du har brug for vejledning og råd eller har spørgsmål. Jeg tjekker beskeder flere gange dagligt, uanset om du er stødt på udfordringer eller bare ønsker at dele dine succeser med mig.

Efter de 3 måneder tager vi et endeligt kig på resultatet. Vi skal have de endelige målbare
resultater på dig, og vi evaluerer hvordan forløbet har været. Herefter har du selvfølgelig altid mulighed for at forlænge forløbet, hvis du ønsker at fortsætte.

Har du mod på at lave en livsstilsændring?

Jeg har stort fokus på at få dig i mål, og skruer hellere på nogle små ting frem for at lave store ændringer, der går tabt når forløbet slutter. Sammen skaber vi motivation hos dig, og jeg står altid klar til at fejre dine succeser med dig.

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål til forløbet, mulighederne for sammensætning af det eller hvis du bare skal i gang hurtigst muligt.

Ring til mig på 60 67 46 06, eller send en besked til mig via kontaktformularen eller på fitness@mikaelmunk.dk, så hører du fra mig hurtigst muligt.

4,8 stjerner ud af 5 på Trustpilot

 

Super kompetent og dygtig coach!

Hvis du søger en dygtig træner som har styr på sit arbejde, så er det Mikael du skal gå til.
Han er både super dygtig til at vejlede med både kost og træninger, men er også rigtig menneskelig og tager sig godt af sine klienter. Han tilpasser planerne efter ens behov, og lader dig huske at det også er okay at nyde livet, selvom du er igang med en livstilsændring.
Jeg har haft forløb hos Mikael i 1,5 år, og har tabt mig godt og vel 10 kg. Jeg har lært så meget omkring træning og kost og føler mig nu klar til at stå på egne ben.
Mikael er en super varm og dygtig træner, og jeg kunne ikke forstille mig en mere kompetent person end ham, til at hjælpe dig igang med dit træningsforløb.

– Kitwa

Kæmpe anbefaling til en fantastisk træner

Kæmpe anbefaling til en fantastisk træner! Mikael har en kæmpe erfaring og viden, og han formår både at guide, motivere og inspirere. Det er fedt at møde en træner som skaber rum til fordybelse så man rigtigt kan “nørde” med optimering af ens træning. Og så er han i øvrigt en fornøjelse af være sammen med😊

– Christian

Mikael er den bedste personlige træner…

Mikael er den bedste personlige træner jeg noglesinde kunne forestille mig at få. Han er dygtig, professionel og tager en stor interesse i sine klienter, ikke blot når det kommer til træning og kost men også på et personligt plan. Jeg kan ærligt sige at han er den perfekte personlige træner for mig da han med det samme kan ændre på det hele til at passe mit behov. Jeg vil varmt anbefale mikael som personlig træner til andre på grund af han’s arbejds morale, han’s klienternes behov kommer først mentalitet, han’s drive og selvfølgelig han’s venlige bornholmske personlighed.

Patrick

Mikael er en enorm kompetent personlig…

Mikael er en enorm kompetent personlig træner. Han har værktøjskassen fuld af redskaber til at hjælpe alle med forskellige målsætninger til vejs ende, og han er altid klar med et godt råd. Der er aldrig et kedeligt øjeblik i hans selvskab. En klar anbefaling her fra.

Nikolaj

Her er du i fokus

Hvis du går ind og laver for store ændringer på kost og træning i din hverdag, er der stor risiko for, at du falder tilbage i de gamle vaner igen på et tidspunkt. Det kender du måske allerede til. Ved at lave små justeringer på dine vaner i en mindre skala, er der større chance for, at du forbliver i de vaner, og at de derved bliver til en vedvarende livsstilsændring.

Det kan f.eks. være, at du gerne vil fokusere på muskelopbygning, vægttab eller det kan være at du bare ønsker en hverdag med mere overskud. Med små justeringer på de vaner og den livsstil du har i forvejen, får vi dig hen mod dit mål. Det kan f.eks. være at få mere protein ind i din hverdag, flere grøntsager eller at din træning skal omlægges en smule.

Få en personlig
og uforpligtende snak