3 måneders kost- og træningsforløb

3 måneders kost- og træningsforløb

Langtidsvarende resultater

Vores 3 måneders forløb er til dig, der ønsker at lave en længerevarende livsstilsændring i din hverdag. Jeg er personlig træner og kostvejleder, og sammen skræddersyr vi dit 3 måneders forløb så det passer til lige nøjagtig dig.

Meningen med vores forløb er i højere grad at få skabt en livsstilsændring frem for her-og-nu-resultater. Jeg har ikke til hensigt at vende dit liv 180 grader. Derimod skruer og justerer på vi på de knapper, der får dig hen mod det mål, vi i fællesskab sætter.

 

Mikael er en enorm kompetent personlig

Mikael er en enorm kompetent personlig træner. Han har værktøjskassen fuld af redskaber til at hjælpe alle med forskellige målsætninger til vejs ende, og han er altid klar med et godt råd. Der er aldrig et kedeligt øjeblik i hans selvskab. En klar anbefaling her fra.

– Nikolaj

Super coach

Super coach
Kan sine ting, og er hyggelig at træne med
Kan anbefales

– Victor

Professionel, imødekommende og sjov! :D

Professionel, imødekommende og sjov! Mikael er super nem, at være i nærheden af, og han lytter meget efter ens ønsker og behov. Han gør træningen sjov, udfordrende og man bliver presset efter ens kunnen. Han kan virkelig anbefales :D

Michelle

Varm anbefaling herfra!!

Har haft fornøjelse af Mikael det sidste halve år. Han har været en kæmpe hjælp med hensyn til vægttab og optimering af ens styrketræning. Jeg tabte gennem forløbet op til 19 kg, hvilket var fantastisk! Har virkelig fået en masse ud af det, og det har stillet mig bedre i forhold til, hvordan jeg holder vægten, hvilket har været et ønske fra min side af. Så kan kun anbefale Mikael, hvis man gerne vil have langvarige løsninger, som gør at man ikke tager det hele på efter forløbet.

Frederik

Her er du i fokus

Hvis du går ind og laver for store ændringer på kost og træning i din hverdag, er der stor risiko for, at du falder tilbage i de gamle vaner igen på et tidspunkt. Det kender du måske allerede til. Ved at lave små justeringer på dine vaner i en mindre skala, er der større chance for, at du forbliver i de vaner, og at de derved bliver til en vedvarende livsstilsændring.

Det kan f.eks. være, at du gerne vil fokusere på muskelopbygning, vægttab eller det kan være at du bare ønsker en hverdag med mere overskud. Med små justeringer på de vaner og den livsstil du har i forvejen, får vi dig hen mod dit mål. Det kan f.eks. være at få mere protein ind i din hverdag, flere grøntsager eller at din træning skal omlægges en smule.

Selve forløbet

Forløbet starter ud med en grundig dialog som omhandler dine ønsker til forløbet og vejledning dertil, hvorefter vi finder frem til, hvordan vi når dem. Herefter tager vi mål og vægt på dig, så vi om 3 måneder kan se, hvordan du har udviklet dig.

Herefter får du et skræddersyet træningsforløb, kostplan og/eller vægttabsforløb, med en dag-til-dag oversigt over, hvad du skal gøre, hvornår.

Undervejs i forløbet har vi små status-updates, hvor vi taler om, hvordan du har det, hvordan det går med forløbet, og hvor vi tager en status på mål og vægt.

Du velkommen til at kontakte mig i alle døgnets timer, hvis du har brug for vejledning og råd eller har spørgsmål. Jeg tjekker beskeder flere gange dagligt, uanset om du er stødt på udfordringer eller bare ønsker at dele dine succeser med mig.

Efter de 3 måneder tager vi et endeligt kig på resultatet. Vi skal have de endelige målbare
resultater på dig, og vi evaluerer hvordan forløbet har været. Herefter har du selvfølgelig altid mulighed for at forlænge forløbet, hvis du ønsker at fortsætte.

Har du mod på at lave en livsstilsændring?

Jeg har stort fokus på at få dig i mål, og skruer hellere på nogle små ting frem for at lave store ændringer, der går tabt når forløbet slutter. Sammen skaber vi motivation hos dig, og jeg står altid klar til at fejre dine succeser med dig.

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål til forløbet, mulighederne for sammensætning af det eller hvis du bare skal i gang hurtigst muligt.

Ring til mig på 60 67 46 06, eller send en besked til mig via kontaktformularen eller på fitness@mikaelmunk.dk, så hører du fra mig hurtigst muligt.

Han går meget op i at det hele skal passe dig og din hverdag, ikke omvendt, hvilket har gjort det til en fornøjelse at træne i løbet ugen og især med ham på sidelinjen. Mikael er en gentle giant og en fantastisk coach som virkelig har interesse for dig
– Eva

Mikael udarbejde et træningsprogram efter mine trænings præferencer( f.eks. Spurgte han ind til, hvad for noget træning jeg godt kunne lide, hvor mange gange om ugen jeg kunne træne, hvilke trænings øvelser jeg godt kunne lide), og skadeshistorik.
– Annette

Lad mig hjælpe dig igang